Thursday, May 28, 2009

byk benda nak story2 nii...

salam to all fren2 yg rajin baca blog sy.. hehehe..xpe xkomen,xkisah pun..tp sy tau awk ada baca..gagagaga... ok..ok..byk nak story ni.. mula2 nak story psl my mum ngan my dad yg naik pangkat... congrats2..(pasnih bleh bg duit byk2 lg ek) hahaha.. dgn kenaikan pangkat ni..maka terdapat sedikit rombakan dalam family kami..my mum dah pndah tmpt kerja,so ktaorng terpaksa ambl maid utk mengurus kan adik2 me yg xtau mengurus diri sendiri.. hahaha..xdela..bdk kecil lg tuh.. so knala urus dia nak g skul apa suma kan.. sblm ni dia blk sklh agama...trus tkar bju kat opis mama jer..skrg dah xleh mcm tuh dah.. dah xde opis dah.. haha... cian dia.. tu jer rombakan dlm famili.. gagagagaga....

2nd nya..dah nak abis li dah.. huhuhu... dahla 2 bln cuti..sure i miss this school very much..yela,xtau nak wat apa kat umah kan..slain dr jd bibik..mesti dok tgk tv.. oppss..lupa..buat laporan..3 hb lapor diri blk.. huhuhu..harap2 dpt kamsis..xyahla susah2 nak carik umah..my dad pun xbg tggl luar..dia suh ulang alik dr umah.. gila ke apa..?? dahla sem5+sem6 ni bz nak mampos..nak ulang alik umah plak.. huhuhuhu... mesti aku rndu gaban kat makmal yg sejuk mcm nak bekukan org ni.. hahahaha...

okok..skrg nak cite psl sorg mamat saiko..yg ckp berbelit2.. go to h*** la!!! xguna.. dasar lelaki buaya..dengan aku ckp lain..aku baik2 jujur nak kwn dgn dia..dia bleh buat aku gini.. hantu pnya llaki..dahla muka mcm org nak pecah umah..perangai lg la mcm hantu.. blah la lu... kan aku dah geram dah ni.. sakitnya hati aku.. dia bleh ckp kat suma org aku nak kat dia??? yaiy... plzzz la.. dia yg mnta no aku..dia yg sms aku..dia yg bg ayat berbunga2 dgn aku..(kenen2 mau jd bf aku la) bila aku xmau..saiko plak tuh.. antar sms smpi dkt 20page!!!! gila..pernah org buat gitu kat korang??? even llaki yg aku admire pun xbuat mcm tuh kat aku..maksud aku,mcm org saiko pg2 buta antar msg kat org.. yaiy.. WTH?!! mula2 ckp xde gf.. bila aku tnya2 ckp hubungan mcm telur d hujung tanduk...mcm xde apa2 kunun.. skali nya bila kdapatan bru la mcm taik2 mengcover.. buduh!!! apa la dia ckp ngan gf dia tuh.. utk gf dia tuh.. klu terbaca blog aku ni.. ni statement khas utk ko!! "bf ko ni yg mengurat aku..aku xingin la kat dia..dia yg saiko abis aku..slain salahkan dia..aku salahkan ko jgk!!! sepa sruh ko xlayan bf ko..psl bnda2 kecik pun trus senyap sunyi..pas2 bila bf ko tuh ketandusan kasih sayang..dia carik aku..bila kdapatan..dia ckp aku suka dia kan??? go to h*** la...utk pngetahuan ko..smpi skrg.. tiap2 pg dia antar sms gud morning ngan aku..tiap2 mlm antar msg gud night.. ko tau..mcm org saiko@g***!! dan utk info ko..aku xpenah bls pun msg tuh.. haram aku mau bls..dan aku xmau msuk campur urusan kamu..so,go away from my life..!!!" utk hantu saiko..ko jgn guna org lain utk lepas tension ko ngan gf ko...slow talk la dgn dia..kata 4thun uda kapel..

p/s: aku klu dah marah..mmg suka memaki ni..xpasal2 aku plak terkait hal dia.. bak kata udiey..budduuuuhhhh!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...