Thursday, May 7, 2009

ni nak story..story ni..

hurm...nak crita psl apa plak ni... sbnrnya,sy ni bknya malas..rajin sbnrya tapi sy malas nak buat kerja yg patutnya org lain yang patut buat..well,korang faham2 la.. kerja tuh kan kerja dia..napa nak sruh org buat plak?? abis duit gaji yg dia mkn tiap2 bulan tu utk apa?? dah byk kali dah 'dorang' ni...suruh buat kerja dorg..typing laa..itu laa..ini laa.. mentang2 dorg otai..senang2 jer nak buli anak org.. bgusla..ari ni ko buli anak org..nnt2,anak ko org buli.. mcm tu buli balik.. haiyaa.. memang memboringkan li ni.. bgus lg aku blk study blk..pagi2 pegi kelas..mlm buat assgment.. lg nyaman tau!! mau tau napa lagi nyaman?? nyaman..coz ada my pren yg tercinta.. hehehe.. meh sy bg kenal dgn suma my fren..


ni time hari biru sedunia..hehe,sebenarnya kebetulan jak suma org pkai kaler biru... hehee... kat cni ada ima,pika,lenot,nazirah,mas,yan dan teckh..
hehe..ni plak ada mazedi,yan,ika,egie and my beloved son..met.. hehe..

ni plak sepakat nak pkai pink dorg ni... yg paling cumil belah kiri ling..yg tercumil d tgh ifah.. dan yg sgt cumil belah kanan aida.. nak tgk gmbr lg ek?? ok..ok.. ada 2 gmbr lg.. tadaa...

gmbr kat atas tu ada bieb ngan lenot..hehehe..ni la my fren yg tercinta.. byk lg sbnrnya..tp gmbr dorg xda plak.. xtau d mna ntah sy ltak folder dorg.. sori ekk aijat,norman beyri dll.... nnt2 sy upload gmbr kamu.. hehehe.. yg penting sy tetap cinta abis la sma kamu suma.. luv yu so much!! mmmmuahcx!!!!

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...