Sunday, October 31, 2010

tadaaa..!!!

assalamualaikum.. (sambil duk sapu2 habuk)
adoiyai pika.. dah brapa lma dah ko xupdate blog ko nih..
dah bersawang2 kot.. heeehee.. *sengih comel*

sorilaa wahai blog yang tercinta.. sy bz laa.. huhuhu.. sori yer..

rsanya.. dah lma sgt kot aku xtulis kat blog nih.. lamaaaaa sangat2.. hehehe..
dah byk dah update dlm hdup aku.. byk sgt kot.. heheehe..

ok..ok...ok...

skrg nih..aku dah xberada kat sabah dah.. huhu.. dah xde kat kk..
yang paling penting.. dah xde kat polikk.. huhu.. :(
aku dah abis blaja dah.. dah slamat dah dpt sgulung diploma..
mmg berhabisan jgklaa aku study *pdhal study last2 minit*
alhamdulillah.. dpt jgk aku abis sem 6 yg penuh suka duka..
wink..wink..

pas abis sem 6 tuh..
aku still ada kat poli lagi..
*smpi pak guard tuh ckp.. muka ko lg..*
hehehe.. sori yer pakcik.. ada kursus nih..
sbln kot.. slap2.. 21 hari.. huhuh.. pnat gler kot time kursus tuh.. huhu..
cuti pun shari dalam 10 hari.. *apaka??*
ingat org robot ke?? lalalalala.. tp aku enjoy sgt2 tau time tuh..
msa kursus tulaa aku rsa.. bdk2 kelas aku rapat sgt2 antara 1 sma lain..
smpi msa nak blk kg masing2.. siap ada member yg nangis..
*laki pompuan sma jer* hehehe..
aku?? aku ok jer.. *pdhal nangis bagai nak rak nih*


ini la aktiviti ktaorg time kursus... KARATE KID!!












pas jer abis kursus.. smggu kmudian..
aku dpt kol.. kol dr utem..
dpt smbng degree kot.. *OMG*
klam kabut aku kmas brg.. tros fly pg johor...
tmpt uncle aku.. uncle johor.. die la yg byk setel2kan hal aku kat utem nih..
thanx uncle.. luv u so muchi..muchi.. hehehe..

maka dengan itu..bermula la khidupan aku kat UTeM nih...
hehehe...

p/s: dah jauh sket jln nih.. bru aku tau.. dlm dunia nih..
rupanya2 ada mcm2 jenis manusia..
ntah nape tba2 aku rndu kwn2 aku yg dlu..
yg x''FAKE'' langsung..

ni la member aku yg paling best tahap dewa-dewi..
tak "FAKE"..and most importantly.. xbusuk ati..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...