Sunday, May 29, 2011

Kantoi Sudah...

Assalamualaikum WBT.. hehehe... dlm msa kurang 24jam.. 3 kali dah nih update blog.. nmpk sgt nih xda keja.. ha3.. eh,silap..!! kna buat Happy versi Jambu.. huuu...huuuu.... :( 

Awak..eh, Kamu.. eh,silap.. Korang penah x tkantoi ngan pakwe korg..? klu x pun.. Pakwe korg penah x tkantoi ngan korg..? hihihi...



Al-Kisah.. Thoyiiib.... 

1. Kisah nih kisah sorg member.. Pakwe dia beria2 ckp xde Facebook..mcm2 alasan laa yg dia buat.. xminat laa..xda masa laa.. dan2 jer.. :p Tba2 sorg kwn kpd member nih slamber sound member.. "eh, Minah..asal ko xfren ngan Awang kat FB..? dan napa Awang 'in a relationship' dgn Lina plak..?? Lina tuh sape..??" erkk.. Paang..!  Rasa mcm batu hempap kepala lak.. 

2. Korg bygkan..tgh2 korg drive, berhentilaa kat traffic light sbb lampu merah.. apa yg org biasa buat klu berhenti kat traffic light..? Mestila usha driver kat sblh kan..? lagi klu kena traffic light MITC.. 199 xbegerak tuh... tba.. "eh..mcm knal jer org kat sblh nih..? ehhh... nih c Awang nih..td ckp demam..tp siapa sblh dia tuh..?" :'(  dan bla nombor kat skrin tuh tnjuk 1..0.. korg apa lg,msuk gear, tkan mnyak..trus pecut 100km/j..!

3. Klu sblm nih kantoi kat FB.. nih plak, kantoi kat blog.. erkk.. dan2 aku cinta kau For The Rest Of My Life.. tp bla korg Google nma skendel dia..jmpa blog skendel dia.. konon kawan..teman tp mesra.. tau2 Madu korg tuh.. kat blog dia siap ada gmbr Awang plak,caption gmbr 'KesayanganKu'.. ada banner Daisypath lg.. 'We have been together for bla..bla..' erkk.. trus tba2 rasa mcm nak terjun KB Mall kan..?? 

4. Yess..! Ari nih nak kuar ngan akak nih..akak blnja.. 
Destination: Mid Valley Megamall.. 
Objective: Shopping + Makan.. 
Hipotesis : It's gonna be a Great Day..! 
dah korg penat2 shopping..korg pun pg laa mkn.. order laa Air Limau panas..sbb sakit tekak.. sembang2 smbl gelak sakan ngan akak.. secara xsngaja, tpandang meja sblh korg.. "ehh..mamat nih..mcm c Awang plak dr blakang.. jap3..baju tuh baju yg aku bg c Awang time bday dia.. Ooo..ckp ada kerja.. rupa2nya nih plak kerja dia.." Apa lg c Minah nih.. ambl Limau panas tuh..simbah kat c Awang.. seb bek 1 gelas jak.. klu x,dgn c Lina skali mandi Air Limau.. hik3..
Kesimpulan: Hipotesis tidak d terima.. 

5. Haa.. Al-kisah.. Selama bbulan2 korg kuar ngan Boyfriend korg..ada jer org asyik kol Boyfriend korg nih.. Nama caller tuh.. "Panggilan Tabligh" Yelaa..boyfriend korang kan AJK Pusat Islam.. Pas2 boyfriend korg pun malas nak agkt..kang xpasal2 kna pggl lak.. So,dia pun abaikan laa.. Tuhan klu nak tunjuk kejap jer..tba2 satu hari..tgh2 tgk wyg.. dtg sms dr "Panggilan Tabligh" nih.. Korg pun tanpa syak wasangka pun bukak laa.. 
"abang..baby rindu kan abang.. :("
What The ****..!!!


P/S: saya gurau2 jer tau.. jgn marah.. :))

5 comments:

  1. saya takot & saya tak nak suma ni jadi..
    T___T

    ReplyDelete
  2. haha. macam2 lahh.
    kelakar kottt.
    ;)

    ReplyDelete
  3. fyka: hahaha.. xdelaa.. nih lawak nih.. napa nak takut..?? hehehe...

    ReplyDelete
  4. zaty: hahaha.. kelakar kan..?? tp mmg betol2 tjadi gak... hehehe..

    ReplyDelete
  5. haha.. memang terjadi pun kesian kan nak nak kalau yang dah nak dekat setahun kapel tibe2 dpt tau laki tu ada pmpuan lain. menangis tak berlagu la jwbnya. nak buat apa pun tak boleh.. nak dapat kepastian lagi lah macam hampeh.. putus harapan je lah jawabnya. orang dah tak suka takkanlah nak terkejar2 lari2 siput babi duk kejar jantan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...