Thursday, June 9, 2011

F.R.U.S.T.R.A.T.I.O.N

Assalamualaikum WBT.. 
Hai korang..! Lama plak xmerepek2 kat sini ek..?? Macam2 jadi..jauh saya bawak diri.. Yup..jauh sangat2..seb bek xsmpi Sabah lagi... hik3.. 

Al-Kisah...Thoyib..

Korang penah tak bdepan ngan insiden nih.. 

Someone posted something on ur bf pnya wall..then it makes u wondering..is there anything happen between them..?? So,korang ngan rasa curigawati yg mlampau batas pun popup chat ngan someone tuh.. the conversation is almost like this..

Korang: Assalamualaikum..may I asked u something..?
Someone: Waalaikumsalam.. Yes..what's that..??
Korang: May I know,what is ur relationship with Awang..?
Someone: Ooo.. he is my boyfriend.. 
Korang: What..?? Pardon me..but he is my boyfriend too..  <--its kinda funny here.. :D
Someone: but we have been together for almost a year..
Korang: ::Checkmate::

bila kita dgr cerita mcm nih..rasa mcm lucu kan..? just imagine the situation.. haha.. but for those yg bdepan dgn bnda nih.. there is no such thing yg kita boleh cakap LUCU.. siapa yg bdepan dgn situasi nih..mesti rsa seram sejuk satu badan..mesti rsa sejuk2 hujung2 jari..lemah satu badan..lutut tketar2..kalau nak pijak lantai tuh..mesti rsa mcm xjejak kaki jer.. ::believe me..i'm expert in it::

bila bnda nih semua dah jadi..mesti korang rasa FRUST kan?? of course laa frust..someone that ur love..trust him with all ur heart..tba2 buat mcm nih kat korang.. tp korang ada fikir x tentang pihak yg d sebelah sna..? rsanya..dia lagi kecewa kan..? bila sparuh dari jiwa kita bagai direntap oleh sesuatu..kita kna tau yg ada seseorg yang sepnuh jiwa dia direntap kerana perbuatan kita.. one thing for sure.. I'm So Sorry.. I did'nt meant to hurt you..

tolong jgn ckp yg saya xfaham apa yg kamu rsa.. yeah.. i'm talking to you..! "Alaa..ko xkan tau mcmana aku rsa..ko xtau mcmana kecewanya aku.." hurmm..dont u ever dare talk about frustation with me.. sblm ko tau apa maksud FRUST..aku rsa aku dah lama kebal ngan perasaan tuh..dah xda effect dah semua tuh dgn aku..dduk bawah shower smpi 2-3 jam..jalan sorang2,jauh2 smpi ko pun dah xtau ko kat ner..dduk dalam bilik gelap utk smggu..xmkn xtido..smpi saiz kasut trun 2 saiz dlm msa 2 mggu.. and the worst part is when u trying to commit suicide.. Astagfirullah al-azim.. pendeknya akal manusia kan?? bila nafsu menguasai akal dan bila manusia bertindak mengikut perasaan.. hukum Allah kita mainkan..sampaikan kita lupa apa yang haram dan halal.. apa dosa..apa pahala.. lupa d mna syurga d mna neraka.. 

macam apa yg aku slalu ckp sblm nih.. dont take anything for granted.. rasa cinta yg Allah bagi kat kita tu hanya pinjaman..bila Allah bagi pnjam,bila2 msa Allah boleh tarik balik.. jangan kita bercinta bagai nak rak smpi kita lupa yang cinta hakiki tuh sbnrnya cinta kpd Allah SWT.. 


P/S: u'll blame everyone for what ur 1st love done..as we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let you down probably will and you will have your heart broken probably more than once and it's harder every time..you'll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...